Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

JAG SKA BLI PAPPA

Kevin Triguero  |  Publicerad 2018-05-15 00:04  |  Lästid: < 1 minuter

Denna vackra kvinna bär just nu något otroligt fint inom sig. Det är helt galet att även jag kommit till det stadie i livet då jag ska bli pappa. Det är svårt mig för att sätta ord på vad det innebär eller beskriva exakt hur det känns. Allt som sker just nu äger rum innanför den där bulan och jag kan bara beakta och beundra. Vi har just passerat de första 100 dagarna och vi vet ännu inte om det är en pojke eller flicka. Det ska bli så spännande att få veta könet om ett par veckor.

Lina har trots omständigheterna och med all turbulens som kroppen genomgår den första tiden mått ganska bra. Mest har hon känt stor trötthet. Det var ovanligt att se henne på det sättet, speciellt när jag vet att hon är en aktiv tjej som sällan står still. Vissa dagar fanns det helt enkelt inte någon ork i kroppen. Nu verkar allt sånt ha släppt och hon tränar på som vanligt med undantag för aningen förändrad träningsupplägg med respekt för att kroppen genomgår en stor fysisk förändring.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24