Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Jag vill höra mer från Dig!

Kevin Freddy kläder

Hallå min kära läsare!

Vilka kontraster jag har möts av idag. Imorse stod jag på stranden, det var klarblå himmel, lagom kallt, mjuk underlag och höll ett Beach-HIIT pass. Just nu är jag hemma hos Lina efter att ha burit en stor hockeytrunk och en mindre rullväska genom en lika instabil men något hårdare och halare underlag.

Annons

Jäklar vad det har snöat. Det känns livsfarligt att gå nära husen just nu när all snö faller från taken. Var försiktiga!

Vi hade en riktigt bra frågestund förra veckan och det var några som trädde fram och ställde mycket intressant frågor. Jag vill göra det igen! Så kom igen nu, jag kräver bara lite engagemang från just dig. Lämna en kommentar med en frågeställning. Det kan vara om vad som helst!

Jag svarar på alla era frågor i lördagens inlägg. Ge mig en utmaning =)

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar