Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Juni och fortfarande kallt

        

Väldigt tidig morgon idag. Ellinor har varit borta i Spanien senaste veckan och det har visat sig bli jäkligt knepigt med planeringen. Jag fick i efterhand veta att Frankie inte fick vara med mig på jobbet (vilket känns jättedumt iom att det redan finns en annan liten hund där) och det har ställt till det en hel del. Tur är att jag harbra vänner runt omkring som ställer upp och passar honom några timmar.

Annons

 Från en sak till en annan. Vi är snart i mitten på juni och det har fortfarande inte blivit så pass varmt att jag kan gå utan jacka. Det känns så jäkla trist att längta efter något hela året för att sedan inte få det. Det är som att längta efter tomten på julen och han inte dyker upp. Hopplöst. 

Jag har i vilket fall löst detta genom att införskaffa den här jackan från J.Lindeberg. Galet snygg och jag får ständigt höra det också. Det känns bra när jag bär plagg i vilka jag verkligen trivs, det ger liksom en upplyftande känsla. 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar