Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Kärlek

Jag vill ta en jättekort stund och berätta om min vackra flickvän. Jag tror jag skriver ett adjektiv framför ett substantiv varje gång jag skriver om henne och det är enbart för att jag känner på det viset.

Annons

Hon är otroligt vacker och smakfull. Hon är otroligt varm, omtänksam och ödmjuk. Hon är också väldigt pratglad och sprallig och hon kan till och med bli lite jobbig ibland. Hon är stark, modig, driven och en otroligt fin förebild för många. Men det är framförallt en sak som jag tycker om henne lite extra för, något som bara hon lyckas med och det är att hon får mig att uppleva känslor.

Innan den här tjejen kom in mitt liv har jag varit som en stängd bok. Jag har alltid haft väldigt svårt med att uttrycka det jag känner och mina känslor har oftast utmynnat i handlingar. Jag är väldigt tacksam att jag haft idrotten och gymet som min plats för att vädra mina känslor för gud vet vart det annars kunnat leda. Att jag skriver detta nu är stort för mig och jag vill bara att hon ska förstå hur mycket jag tycker om henne och hur mycket jag uppskattar hennes närvaro i mitt liv.

Tack älskling för att du finns vid min sida.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar