Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

KÄRLEK ÄR LIVET

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-18 23:22  |  Lästid: < 1 minut

Söndagen går mot sitt slut och jag känner mig väldigt nöjd med min helg. Efter en söndag med ett bra träningspass, sol vid Hornberg Strand och bra mat kan jag luta mig tillbaks och välkomna måndagen.

I fredags efter jobbet firade jag och ett stort gäng av Linas vänner  hennes födelsedag på restaurang Usine. Det var i alla fall där kvällen började och övergick sedan till en överraskningsfest hemma hos oss. Hon hade verkligen ingen aning om vad som väntade och efter restaurangen lyckades jag få henne att tro att vi skulle hem för att lämna presenter och hämta jackor innan vi skulle vidare ut. Födelsedagsfirandet fortsatte hos oss till midnatt och slutade vid stängning på W. En jättebra fredagskväll och hon blev så glad.

Den här veckan väntar träning, jobb och lite meck med motorcykeln. Tyvärr har jag fått lite strul med den och jag försöker hitta problemet. Jag kan väldigt lite om saken men jag har gett mig fan på att lösa det.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar