Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

KOST: Hur bör man tänka efter semestern?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-08-08 22:15  |  Lästid: 2 minuter

Tre veckors semester känns som oändlig lång tid utan min prins. Den här lilla killen har nyligen blivit far till tre små valpar, två hanar och en hona. Det känns lite löjligt att säga det men man känner sig stolt.

Två dagar in i veckan och det är full rulle som gäller. Det känns helt underbart att vara tillbaks på gymmet och träffa vänner igen. Det är tydligt hur ett kort avbrott från vardagen ger möjlighet att samla ny energi. För egen del så känns det extra roligt att vara tillbaks på gymmet då jag kommer hem med så mycket ny träningsinspiration. Jag har under semestern verkligen passat på att träna på många olika gym och tagit till mig av det mest väsentliga. Allt från BARRY’S i NYC till Equinox, LA Fitness och till självaste utgångspunkten för kroppsbryggning Gold’s Gym Venice i LA.

Jag har verkligen njutit av semestern och passat på att äta en del sånt som inte ingår i dagliga kosthållning. En ny rolig erfarenhet var ett stopp vi gjorde på In-n-Out burger på väg ut till öknen i Palm Springs. Tydligen tillhör hamburgerkedjan tillskillnad från andra vi känner till fortfarande samma familj som startade den och dem har hållit fast vid den traditionella menyn. Det kändes väldigt amerikanskt och jag passade verkligen på ta del utav hela upplevelsen. Jag beställde en trippelburgare och pommes med smält ost ovanpå. Sjukt gott!

Nu är det annat dock. Jag är väldigt bra på att njuta när det ges tillfälle men också väldigt konsekvent när det gäller att snabbt återgå till mina hälsosamma vanor. Det är vanligt att folk drar ut på semestervanorna och inser långt in i hösten att dem fastnat i ohälsosamma rutiner. Mitt råd till er som känner igen er är att bryta dessa vanor med en gång och ta en vecka i taget. Om det känns tufft så ge dig utrymme att belöna din ansträngning en till två gånger i veckan, exempelvis onsdag och lördag. Och med tiden dra ned det till en gång i veckan, varannan vecka, etc.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-08 22:38