Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Läs om anledningen till att jag tränar varje dag

Kevin Triguero  |  Publicerad 2018-03-15 17:25  |  Lästid: 2 minuter

Oavsett om man tränar mycket eller dras med att komma igång med träningen så får vi alla kämpa med motivation på något sätt. Det är något som ständig förändras och vilket påverkas av så mycket mer än själva utmaningen. Det är alltså drivkraften som kickar igång en när det är dags att ta tag i något man upplever är viktigt eller som hjälper en att hålla fast.

Att nå mina mål är drivkraften, en sinnesstämning, en styrka att vilja lyckas. Och visst har jag sämre dagar då det känns tungt att gå till gymmet och visst har jag dagar där träningen inte går som jag hade tänkt. Men likt förbannat känner jag alltid glädje, lättnad och tillfredställelse efter mitt träningspass. Jag mår bra när jag tränar och får snabbt känna av dess effekt i kropp och sinne.

 Träning är jävligt kul, utmanande och nyttigt men emellanåt behöver jag peppa mig själv lite extra för att det ska funka. Att se det roliga är inte alltid det lättaste och vid dem stunderna påminner jag mig själv om varför jag gör det.

För mig innebär träning framförallt möjligheten att under en timme få fokusera på mig själv och stänga av från allt annat som pågår runt omkring. Jag behöver bara tänka på det som sker i nuet och vara i kontakt med min kropp. Det är en otroligt tillfredställande känsla som jag njuter av på daglig basis. Det är en lyx att få känna på det viset och därför värdesätter jag det så högt.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24