Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Läs vad jag tycker om ECCO’s nya sportiga sneakers

Kevin Triguero  |  Publicerad 2018-03-27 21:20  |  Lästid: 2 minuter

Det känns så skönt att solen tittar fram lite oftare och att dagarna blir längre. Det är fortfarande lite kyligt men vårkänslorna bubblar under ytan och längtan efter våren blir allt mer påtaglig. Framförallt längtar jag efter att få klä mig lite mer lättsamt, lämna vinterjackan i garderoben och byta bootsen mot ett par sköna sneakers. Visst låter det härligt!?!

I dagens inlägg vill jag lyfta fram ECCO’S nya storsatsning inom sneakers. Jag har fått möjligheten att testa dessa och som väntat är det en otroligt bekväm sko. Varje steg är mjuk och bestämd. Egentligen ingen större överraskning då något ECCO är känt för är just kvalité och känsla. Just den här sneakermodellen har utformats för att låta foten andas bättre samtidigt som den stänger ute fukt som kan ta sig in till fötterna. Och det finns inget värre än att gå med känslan av fuktiga fötter.

Det jag var mest nyfiken på att ta reda på var om dem hade lyckats matcha en sportig och modern sneaker med deras ursprungliga kvalitéer. Och ingen tvekan om den saken! Jag känner att jag fullbordar en manlig, sportigare, klädstil utan att tumma på bekvämlighet och känsla.


En kanonfin modell från ECCO som garanterat blir en storsäljare. Ni hittar dem HÄR.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24