Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Life in paradise

Beach club Bali jungel Bali egen odling bananerbeach club Bali 2kokos and beach

Haft en riktigt bra dag idag och jag hoppas ni haft det med vart ni än befinner er. Det har varit en riktig fullspäckad dag full utav roliga äventyr. Jag började dagen tidigt med min surflärare som lärde mig stå på brädan och njuta av inte allt för stora vågor.

Annons

Jag har surfat tidigare i Marocko men det var ett par år sen och det är bättre att vara ödmjuk med ens kunskaper. Läraren var grymt duktig och pedagogisk och framförallt väldigt hjälpsam. Jag lyckades ta vågen redan på mitt andra försök vilket jag känner mig väldigt stolt över.

Därefter hängde vi på Komune Beach Club som är ett supercoolt ställe. Hotellet och Beach klubben är avsedd för surfare och förutom fantastiska vågor så är allt ekologiskt odlat på plats. Vi kunde ligga på soffor och titta ut mot havet och dricka färsk kokosvatten.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar