Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

LIVSSTIL: Vad särskiljer vardag och helg?

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-10-16 15:41  |  Lästid: 3 minuter

MÅNDAG. Arbete och träningsrutiner. Det är vad som gäller vecka efter vecka. Och jag säger det inte med en dö-trist ton utan av med glädje. Jag älskar veckodagarna lika mycket som jag älskar helgerna. Båda två är för mig heliga och givande på olika sätt. Måndag till fredag är enligt rutin, allt ifrån jobb till träning och kost. Det tummas inte på något och jag vet ned i minsta detalj vad jag måste göra. Helgerna är däremot fria, flexibla dagar då jag mest av allt bara vill njuta. Jag vill hest ha ingenting planerat och känna mig spontan. Jag tror många känner liksom mig, vissa har dock fler åtaganden och andra mindre. Oavsett så tycker jag att det är viktigt att man särskiljer på veckodagarna och bestämmer sig för vanor som karaktäriserar dessa. T ex att man äter sunt mån – fre, eller att man tränar minst 3 pass under veckodagarna. På det sättet börjar man sätta vanor som blir naturliga utan att kompromissa med helgnöjet.

I helgen fick jag tillbringa dagen ute på en segelbål tillsammans med Vitamin Well och en rad andra grabbar. Segelturen som började på Bullandö Marina tog oss runt i skärgården och fram till Villa Soludden på Värmdö. Dagen började lite kyligt och med lätta skurar förvandlas efter lunch till en  solig hösteftermiddag. Om ni kikat på bilderna ovan så kan man knappast tro att det är samma dag men i själva verket är det inte mer än 5 timmar emellan bilderna. En helt magisk dag som jag länge kommer minnas. Tack Vitamin Well för en magisk upplevelse!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24