Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Mer accessoarer till oss män !!

Publicerad 2014-10-13 23:40  | Lästid: 2 minuter | Kevin Triguero

Kevin street1Idag fick jag en frågan om jag tyckte det var viktigt med accessoarer och vad jag själv använder. Och ja, jag tycker det är snyggt och viktigt med accessoarer och jag tycker att det finns ett för dåligt utbud för män. Varför?!?

Vanligtvis använder jag klocka, armband och halsband beroende på min klädsel. Allt passar inte alltid ihop och ibland gör det det. Jag tycker accessoarer fullbordar ens stil och klädsel och ger den där lilla extra touchen som man vill ha. Problemet som jag ser det är två saker; den ena att det finns alldeles för dålig utbud till oss killar/män och det andra att det är förbannat dyrt när man väl hittat något snyggt. Se till tjejer/kvinnor, det finns alltid miljontals smycken och snygga klädesplagg till ett överkomligt pris.

Jag förstår att män inte följer samma köpbeteende som kvinnor men jag tror samtidigt att tiderna börjar förändras och vi efterfrågar ett större utbud liksom kvinnorna. Ja det är traditionellt och snyggt med en klocka men låter man fantasin flöda så kan man enkelt kombinera klockan med ett snyggt armband som ger det lilla extra till outfiten.

Jag hoppas någon där ute läser mitt inlägg och tar initiativet till att förändra vår accessoaranvändning.

 

Dela på Facebook
Tweeta