Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Min bästa bild

Kevin Triguero  |  Publicerad 2014-05-06 22:05  |  Lästid: < 1 minut

Den som vill får tycka vad denne vill men jag vågar påstå att den här bilden säljer vad fan som helst och jag får medhåll från Jonas Hallberg.

Med risk för att verka självgod så är jag otroligt stolt över den här bilden. Jag minns när jag klev fram på ellimineringen den kvällen, tror det var den andra eller tredje, och Caroline säger “Kevin här är din bästa bild” och så får jag syn på denna….. WoooooOOOooowWWW jag kände mig klar. Med ett stort leende sa jag till juryn, det där ser bra ut, och min första tanke var att jag just visat hela Sverige precis det jag ville.. en modell skulpterad just som i mina drömmar, min vision, ingen retuschering, #nofilter, #inteettjävlaskit. Ingen ska behöva ändra på mig i efterhand, ingen ska behöva sitta timtals med min bild för att ändra hur jag ser ut, ingen ska ge någon annan en förebild som egentligen inte finns.

Top Model Sverige Säsong 7 vår 2014
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar