Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Min kropp och hjärna skriker efter återhämtning

Kevin 1-2

 

Nu är jag hemma efter en lång dag med många olika aktiviteter. Dagen började redan 08 imorse på gymet där jag plåtade med superduktiga Naelia under 4 timmar. Det var sjukt mycket som skulle spelas in och flera gånger om, ibland är livet framför kameran inte så glamorös som man kan tro.

Annons

Vi fick iaf all material färdigt och förhoppningsvis kommer det bli grymt.

I övrigt har jag ränt runt och letat utemöbler till min nya lägenhet. Jag fick nycklarna häromdagen och har knappt hunnit förbi då jag haft så mycket att göra. Så snart jag har möjlighet ska jag fota ska ni få se för er själva vilket klipp jag gjort. Utsikten från terassen gör att man tappar andan gång på gång.

Hoppas ni får en fantastisk lördagskväll och jag checkar härmed ut för denna dag.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar