Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Mina 5 favoriter till sommaren

Publicerad 2015-03-04 09:12  | Lästid: 2 minuter | Kevin Triguero
PicMonkey Collage 5 PicMonkey Collage 4 PicMonkey Collage 3 PicMonkey Collage 2 PicMonkey Collage Converse

Det sägs att ”skorna gör mannen” men jag vet inte riktigt om jag fullständigt kan hålla med om saken. Däremot anser jag att skorna ger en viktig helhet till stylingen, de kan komplettera en outfit likväl som de kan bryta av den. Det viktigaste är att man hittar skor som man känner sig bekväm i och som man verkligen gillar, det finns ingen mening att bara ha dem på hyllan.

Här är mina fem vår- och sommarfavoriter. Jag tycker mig ha mig täckt hela spannet från det dagliga strandhänget till det mer vardagliga traskandet på stan och även till den mer propra sommarkvällen. Alla ligger inom en rimlig peng och det tycker jag också är viktigt.

Dela på Facebook
Tweeta