Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Mina tankar en söndag

11209504_499427906891039_4093765900383240034_n

 

Jag är verkligen inte någon ”citat-kille” för trots att dessa oftast är väldigt inspirerande så anser jag att det lätt kan bli väldigt klyschigt. Däremot tycker jag väldigt om att dessa sprids för dem får mig att stanna till en sekund och reflektera över dess mening och hur jag själv förhåller mig till det som beskrivs.

Annons

Igår delade en god vän till mig detta i ett inlägg på Facebook och jag blev väldigt glad. Det kommer i en punkt då jag behöver en påminnelse om varför jag gör det jag gör och som en övertygelse om att det jag jobbar mot är rätt för mig. Jag anser att många och även jag fastnar ofta vid idén eller tanke om något bättre men vi utför oftast inte dem handlingar som krävs för att ta oss dit. Därför förblir det alltid en önskan istället för att bli verklighet.

Vad drömmer du om? Är dina handlingar förenade med dina drömmar? 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar