Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Mitt midsommarfirande i Göteborg

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-26 22:57  |  Lästid: 2 minuter

Hoppas ni alla haft ett glatt midsommarfirande vart ni än har varit. Stockholm blir verkligen en spökstad under midsommarhelgen och det känns nästan lite trist av vara kvar då alla åker iväg. Därför bestämde vi oss för att fly stan och tillbringa helgen i Göteborg.

Vi fick låna en jättefin lägenhet av en god vän som var bortrest i Spanien. Vi hade egentligen inte planerat så himla mycket mer än att vi skulle ta lördagen till att besöka Liseberg och ha kul tillsammans.

Som vanligt när vi åker på semester är träning en vardagsaktivitet som vi aldrig missar. Det är en självklar del av vår dag och var vi än kommer så söker vi alltid upp ett bra gym att besöka. Vi börjar oftast våra dagar med frukost och ett träningspass för att därefter ta dagen som den kommer. Jag har pratat med Lina om det här många gånger och jag är så otroligt glad att vi delar intresset för träning. Det är så himla självklart för oss båda.

Den här gången tränade vi på Exhale Gym i Göteborg. Jag har varit där förr men det var första gången för Lina. Exhale är ett måste att besöka om man gillar styrketräning och vill känna stark träningsandan. Man fylls av motivation så snart man kliver in i gymmet och är man träningspassionerad som mig vill man inte gå därifrån. Det finns en otroligt fin bredd av maskiner som träffar musklerna utifrån olika vinklar. Det blir helt enkelt väldigt kvalitativa träningspass.

Lördagen då vi besökte Liseberg var den enda dagen med sol. Vi kom till parken sen eftermiddag och hann åka ett par olika karuseller. Stå stack ut och det var Mekanika och Helix. Båda två fick mig att skrika och känna mig som ett litet barn igen. Två helt galna åk. Det enda som var trist var dem timmes långa köerna, annars hade vi åkt fler gånger.

Tack Götet för en jättefin helg!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:25