Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Mitt sista inlägg på MAN

392B5798

 

Då har det blivit dags för mig att berätta för er att detta blir mitt sista inlägg på MAN.se men det innebär inte att jag slutar blogga utan bara det att jag fått möjlighet att fortsätta mitt skrivande på en annan plattform. För drygt ett år sedan började jag skriva på MAN.se utan några som som helst förväntningar på vart det skulle leda och ett år senare är MAN.se som ett känt varumärke inom mode, träning och hälsa.

Annons

Jag känner mig väldigt stolt om att få ha varit med på denna resa och att det har varit en stor ära att få jobba vid sidan om så många fina och kompetenta människor. Tack LejonMedia för allt ert stöd !

Framöver hittar ni min blogg på KEVIN.METROMODE.SE

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar