Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Mitt vassaste köptips inför Black Friday

Det råder Black Friday hysteri och därför tänkte jag dela med mig utav mitt bästa köptips.

5963-3-SPYRIDON-LSLightBlueWhiteGreen_JYWicA

För Henne

5994-3-redblackel-xvff

För Honom

Japp! Jag har sagt det förr. Om du inte redan har ett par fivefingers så tycker jag att du ska passa på och köpa ett par nu när dem finns på rea.

Annons

Det är dem absolut bästa skorna för den som är mån om sin kropp och hälsa. Dem marknadsförs som träningskor men efter att ha använt dem kommer du förstå nyttan och upplevelsen och kommer vilja ha på dig dem överallt. Det finns andra modeller för mer vardagsbruk men jag tycker att gymet är en utmärkt plats att börja använda dem.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar