Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

MMA på Pancrase

Det är otroligt viktigt för mig att ständigt hitta nya vägar som utvecklar mig som person. Sätt som får mig att se saker med nya infallsvinklar eller förstå andra människors syn på sin omgivning på ett sätt som jag inte tidigare kunnat. Genom att gå utanför min trygghetszon ställs jag inför nya utmaningar som kräver just min personliga utveckling, att jag sätter mig in i någon annans vardag och försöker lära mig att bemästra och förstå deras utgångspunkt och kunskap.

Annons

Tillsammans med min vän Alex försöker vi lära oss kampsportens konst genom MMA. Varje onsdag och torsdag kväll infinner vi oss på Pancrase lokal med ett öppet sinne för att lära så mycket som möjligt. Träningen är rolig, jobbig, svettig och framförallt mentalt utvecklande. Jag använder det som ett komplement till min gymträning och tycker att det är sjukt givande. Om ni är nyfikna på att veta mer, gå förbi gymet och snacka med grabbarna där för dem är grymt schysta och väldigt kompetenta.

Fight12Fight2 Fight3 Fight4 Fight5 Fight6 Fight7 Fight8 Fight9 fight10 Fight13 Fight14 Fight15 Fight16 Fight111

 

Foto: Michaela Andersson

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar