Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Nakna sanningen – Min middag

Kevin Triguero  |  Publicerad 2016-11-16 19:31  |  Lästid: 3 minuter

Det är många som velat se vad jag äter om dagarna och självklart vill jag att ni ska få ta del av det. Jag tänkte börja med en gång och detta är nakna sanningen om vad jag äter om dagarna och hur jag förbereder maten. Jag tänker inte piffa upp det med fina upplägg på tallriken eller liknande för det handlar först och främst om att få i mig bra näring. Om det sedan finns tid till det så är det självklart alltid trevligt att lägga upp maten fint på tallriken.

Detta är mitt 3:e mål för dagen, dvs middag för dem allra flesta. Jag kommer fortsätta idag och imorgon med att visa er allt jag äter.

Kevin Metromode

I kylen hade jag solomillo vilket är en del av kyckling bröstfilén. Som ni ser på bilden så gör jag det enkelt för mig och väljer förpackning efter vikt. Här har vi 406 gram vilket innebär att det är vad som, för tillfället, går åt på två måltider.

Kevin Metromode

Dem ingredienser jag kommer äta under mitt 3:e mål för dagen.

Kevin Metromode

Som ni säkert la märke till så hade jag tvi olika salladsmix och anledningen till det är för att jag gillar att blanda för att få olika texturer och smaker. Jag tar en stor näve från varje påse.

Kevin Metromode

Skär tomaterna i halvor och i med dem i skålen.

Kevin Metromode

Skär upp ett halvt päron och häller även dessa i salladsskålen.

Kevin Metromode

Jag pressar en halv lime i min sallad. Dels är det rikt på vitaminer men det ger också lite syrlighet till sallad och vätska så att man slipper äta den torr.

Kevin Metromode

En kapsel olivolja och saltar efter tycke med Himalaya Salt.

Kevin Metromode
Kevin Metromode

Jag har skurit upp kycklingen som jag stekt under tiden i mindre bitar och häller i skålen. Som jag nämnde tidigare så får ni just nu tal del av hur det verkligen ser ut och ibland rör jag om salladen för att därefter flytta över till en tallrik men just nu känner jag för att äta direkt ur skålen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:28