Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

När en dörr stängs öppnas en annan

Kevin Reebok 4

Har just avslutat ännu ett kapitel och fortsätter en annan. Ibland krävs sidospår och omvägar för att kunna fortsätta framåt mot sin vision. Att tro på det man gör och hålla visionen levande genom att hela tiden sträva mot den är något som blivit allt tydligare för mig med åren.

Annons

Jag tror det alltid funnits där men jag har inte riktigt kunna sätta ord och knyta ann känslor till min bana. Numera känner jag mig väldigt medveten om min väg även om den inte är förutsägbar. Det är som om jag känner riktningen men kan inte den exakta vägen utan går och går och lär mig allt eftersom. Jag finner stor spänning i det och ser fram emot varje dag.

Jag har en spännande visning framför mig inom kort. Igår blev det klart att jag ska gå visning under Barcelona Fashion Week. Det blir jättestort och det känns skitbra. Framförallt kommer spansk press och många inflytelserika modemänniskor finnas på plats.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar