Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

När min kärlek fyller år

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-06-27 10:03  |  Lästid: < 1 minut

Igår firade jag Linas 30 årsdag för andra gången. Den här vändan var släkten på besök hemma hos oss. Det blev ett mycket lugnare firande än förra gången då hela hennes vänner var på besök. Vi hade fixat lättare tilltugg och köpt två olika tårtor, en raw snickerstårta och en mustig chokladtårta. Det var också första gången våra föräldrar skulle träffas och som alltid känns det lite nervöst. Jag tycker allt kändes väldigt bra och ingen är mer glad än jag för det.

Den här kvinnan har fått mig att känna kärlek på ett helt nytt sätt. Hon får mig att känna ro i själen och har blivit en stöttepelare i mitt liv. Hon är otroligt vacker, klok, omtänksam och kärleksfull. Hon är kvinnan i mitt liv och jag ser fram emot att dela ett många fina år med henne vid min sida.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar