Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Näring innan morgonträningen

P7800056

 

TRÄNING. Det är många som tycker det är svårt med frukost och det finns massor med funderingar om man ska äta innan man sticker iväg och tränar eller inte. Det är såklart väldigt enskild vad man behöver för att kunna genomföra ett bra pass tidigt på morgonen.

Annons

Dessutom måste se till vad det är för typ av pass man ska genomföra men jag tycker det är viktigt att man får i sig bra näring innan man går iväg och tränar. För att effektivisera min tid  försöker jag få i mig det jag behöver på ett så smidigt sätt som möjligt. Jag vill få i mig bra fetter, protein, vitaminer och därför äter jag drygt 8-10 hela valnötter och dricker en proteinshake (1 skopa -30g) och ZMA (Zink, Magnesium och B6).

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar