Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Nostalgi som kryper genom kroppen

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-07-11 00:31  |  Lästid: 2 minuter

Om bara några få dagar bär det av till staterna och närmare bestämt Los Angeles och New York. Det är snart nio år sen jag var i L.A senast och det känns otroligt roligt att återvända till en plats som jag länge känt är min drömstad.

Senast jag var i staterna träffade jag en del personer som med tiden skulle bli väldigt bra vänner. Nästan varje år har vi setts och rest runt om i Europa men jag har längtat efter att få umgås på deras bakgård. Jag lockades inte av att resa i öst utan drogs direkt till väst och efter ett par tillfällen i Miami bestämde jag mig för att testa Los Angeles och det kändes direkt mer som en stad som passade mig.

Jag längtar efter mycket och medan jag skriver känner jag mig nästan något muppig. Jag längtar efter simpla saker såsom att träna på Gold’s Gym Venice, handla mat på Whole Foods, fika på Urbane Café och strosa längst Venice. Min senaste resa fick en abrupt slut och nu känns det som om tomrummet som funnits där sedan dess ska fyllas upp.

Något som ska bli riktigt spännande är att testa de olika Barry’s center runt om i L.A. Träningskonceptet startade trots allt där och finns idag i 23 länder och 27 platser. Det anser jag vara ett tydlig tecken på att många verkligen älskar Barry’s och det gör det hela ännu roligare att öppna i Stockholm.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar