Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Nu kommer värmen

    

Nu kommer värmen till oss och då blir det äntligen läge att plocka fram badbyxor och linneskjortan från garderoben och bege sig till någon skön badplats. Det känns som om sommaren bara förskjuts hela tiden och det gör mig frustrerad.

Annons

Jag tränar hårt hela året för när sommaren kommer kunna njuta av några lättklädda månader men inte ens det får jag nu. Visst jag mår kanonbra men det finns också ett annat syfte vilken jag uppskattar och längtar till varje år. Jag älskar enkelheten med sommaren, att kunna ta på mig flipfloppen, shortsen och linneskjorta på dagen och på kvällen beroende på vad man gör lyxa till det med ett par sommarkorta byxor, en kortärmad skjorta och snygga sandaler. Jag mår bra av den känslan och jag önskar jag kunde få uppleva den lite oftare.

Short: OAS | Linneskjorta: Dstrezzed | Solglasögon: LeSpecs | Halsband: Falling whistles

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar