Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Nyttig, smakrik måltid som du slänger ihop på 5 minuter

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-08-10 23:43  |  Lästid: < 1 minut

Att äta nyttigt behöver inte vara svårt. Jag till skillnad från många andra som arbetar med träning och hälsa avskyr matlådor. Dels för att jag kan inte laga mer mat än den som ska ätas, för det äts alltid upp. Och dels för att jag vill ha fräsch mat på min tallrik och 9/10 gånger föredrar jag varm mat.

Jag tycker mat ska vara enkelt att tillaga och smaka gott. Jag kanske är mindre kräsen än många andra men jag tycker min kost är supergod. Idag slängde jag och Lina ihop en lunch på bara fem minuter, en rätt till vi återkommer till i.a.f en gång i veckan. Det är enkelt och smakar fantastisk gott. Jag föreslår att du också prövar!

Salladsmix med Cocktailtomater, Sockerärtor, solrosfrön och skivad Salma Lax (360g) toppad med wasabikräm. Gjord på mini fraîche. 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-08-10 23:45