Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

OK att bry sig?

foto: Michaela Andersson

För mig är det viktigt att det ser lika bra ut med kläder som utan kläder. Förstå mig rätt för det jag säger är att jag faktiskt bryr mig om mitt utseende. Jag bryr om hur andra uppfattar mig, jag bryr mig om hur min flickvän ser på mig och hur hon tänker när hon ser mig. Jag har av någon anledning alltid tränat hårdare när jag varit i en relation och jag tror att en utav anledningarna är för att jag vill att min partner ska se det bästa hos mig. Jag vet att kärlek går bortom all det ytliga men ändå tycker jag att det är viktigt att man tar hand om sig själv för den andres skull och för relationen.

 

Annons

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar