Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Planera och Fokusera

image

image

 

TRÄNING. Ligger just nu väldigt lågt på kosten och med det menar jag att mer eller mindre endast äter vit fisk, grönsaker och dragit ned på fettet. Alla har olika tillvägagångssätt som funkar men detta är ett idiotsäkert sätt att förlora dem där sista procenten.

Annons

Nu är det en vecka kvar tills jag planerat på att varar i riktigt bra form och träningsmässigt har jag framför mig 3 Vo2Max pass, 4 lättare styrkepass och 5 – 7 cardiopass. Det jag föredrar som förbränningsträning är att cykla 45 min på kvällarna som avslut på min dag. Det finns ett par veckors förberedelse fram till denna vecka så har man inte förberett sig fysiskt och mentalt kan det lätt upplevas som väldigt abrupt förändring.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar