Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Presenttips till honom

PicMonkey Collage

Jag får ofta höra om hur svårt det är att köpa presenter till killar och helt ärligt så tycker jag inte att det ska behöva vara så himla svårt. Därför tänkte jag ge er ett par enkla tips på vad ni kan köpa till brorsan, kompisen, eller kanske till och med pojkvännen. Smycken funkar alltid och precis som när man handlar till tjejer så finns det hundratals olika smycken att välja bland.Nu har jag samlat ihop fyra stycka inom olika prisspann som jag är övertygad om kommer mottages med ett stort och glatt leende.

Längst upp till höger: ASOS Leather Bracelet 95 kronor
Längst upp till höger: Acne Studios 5166 kronor
Längst ned till vänster: Alexander McQueen Matte Twin Skull Bracelet 1787 kronor
Längst ned till höger: Noie Matte Onyx 2x Skull 495 kronor

Annons

A

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar