Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Recap

De senaste dagarna på Mykonos har varit helt fantastiska. Som ni har sett har jag inte kunnat uppdatera som mycket som jag önskat men internet på ön suger. De två inläggen som jag lyckades ladda upp tog mig i ungefär fyra timmar, helt sinnes. Jag hoppas det inte har gjort allt för mycket, ni har trots allt fått följa mig på Instagram.

Annons

Förutom att internet sög på ön så kan jag inte klaga på något annat. Vi spenderade dagarna på vår favorit strand Kalo Livadi och restaurangen Solymar. Om ni någonsin besöker Mykonos så kan jag varmt rekommendera er dit, ni kommer få en strand och matupplevelse utan dess like.

Trots att jag har en underbar tid med mina vänner så saknar jag Ellinor otroligt mycket. Det verkar gå jätte bra för henne och det blir jag glad för. Hon förtjänar verkligen det. Vi försöker prata så mycket vi hinner och jag är ständigt nyfiken på hur det går, ni som följer hennes blogg vet säkert en hel del om detta. Hon skriver på en annan portal nu så ni som inte besökt hennes nya blogg ännu så gör det (http://ellinorbjurstrom.blogs.cubemediagroup.se).

Jag landade i Barcelona för en timme sen och inväntar vänner som kommer med ett annat flyg. Det ska bli riktigt najs här i Barca, känns nästan som mitt andra hem.

Ta hand om er så hörs vi inom kort igen. Kärlek !!

10574718_10153023237088356_448657539_n

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar