Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Ren glädje =D

Bästa känslan man kan få är när man tydligt känner av hur man påverkat andra positivt i deras tillvaro och om det är något jag verkligen älskar med mitt arbete så är det just detta.

Både igår och idag har jag kunnat smygstarta hösten med kunder. Dem som jag ännu hunnit träffa har överraskat mig något enorm genom att vara i topptrim trots sommaruppehållet. Det tycker jag visar tydligt hur det för många enbart handlar om en kickstart i träningen, lite motivation och struktur för att kunna jobba mot sitt mål. Att jag kan vara med och hjälpa andra att komma igång eller återuppta en hälsosam livsstil betyder mer än allt annat.

Annons

Kom ihåg att träning är enkelt och på alltid dina egna villkor.

10566341_10153001726218356_2087049851_n

Efter träning med grabbarna från Royal Fitness.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar