Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Så bra gick min romantiska överraskning

Jag hade tänkt visa mig från min bästa sida idag men tyvärr får det vänta till en annan dag. Efter en liten diskussion med Ellinor idag kände jag att det var på mig att lösa detta på bästa sätt och helt ärligt är det något jag tänker införa framöver. Att diskutera eller tycka olika om saker behöver nödvändigtvis inte alltid vara dåligt utan det är också ett sätt att utveckla relationen, så länge man förstår och respekterar varandra. Så framöver tycker jag att alla borde göra något litet och betydelsefullt för sin respektive varje gång man haft det lite oense. Det visar bara hur mycket man uppskattar den andre.

Annons

Att vara sådär film romantisk är väl kanske inte riktigt min grej men idag ville jag visa henne att trots att vi såg olika på saker och ting så är vi ändå starka tillsammans. För att göra henne lite gladare så köpte jag jordgubbar och gott vin och det som borde alltid funka en bukett röda rosor.  (Jag vill tacka Henrik på systembolaget Sveavägen som gjorde mitt köp så mycket enklare. Sjukt trevlig och hjälpsam =))

Aja som jag nämnde ovan så får hon denna gång bära med sig denna lilla ansträngning från annat håll. Förhoppningsvis går det bättre nästa gång. =P ;D

10534310_10152953084008356_2058672406_n

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar