Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Så mycket fett % har jag..

IMG_4256.JPG(null)

 

Idag var jag hos min vän Malin på Scandinavian Nutrition Södermalm och gjorde en fettmätning. Man kan såklart göra en fettmätning på ett antal olika sätt och vissa tillvägagångssätt är mer korrekta än andra.

Annons

I butiken har dem en så kallad BodPod som är en maskin som mäter kroppens totala sammansättning eller fettandel. Dessutom ger den en också nyttig information om ens kalori intag under vila och under arbete i olika grad.

Jag är förvånad över hur lågt jag ligger trots att jag inte håller en 100% kost. Den senaste tiden har jag ätit mycket som jag i vanliga fall inte äter när jag ligger ned mot 5% sträcket. Jag känner mig i alla fall nöjd med att min träning går åt rätt håll och med mitt mål till sommaren inom räckhåll.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar