Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Sanningen ska fram

Kevin Triguero  |  Publicerad 2014-12-02 23:48  |  Lästid: 1 minut
IMG_0671.JPG

Det var inte för många dagar sedan jag hörde en röst prata högt om pastans goda egenskaper och hur lata vi människor har blivit. Tills viss del kan jag inte förneka hela påståendet för vi människor har blivit väldigt lata och för det andra kan vi inte fördöma en viss sak till allt felande.

Det som stör mig är hur hela matindustrin och intressenter propagerar för något som dem vet är skadligt. Något som polariserar vårt samhälle allt mer, något som bidrar till högre samhällskostnader.

Det är ingen hemlighet jag eller mina likasinnade går runt och bär på. Våra fysiska resultat har kommit ifrån många års strikt kosthållning. Vi har levt med insikten om vad en god kost innebär och hållit det med största seriositet i många år.

Varsågoda och klicka på youtube länken!

Dela på Facebook
Tweeta