Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Se vad jag ätit under veckan som gått

För mig känns det otroligt viktigt att man lever som man lär. Jag lever efter tron om att min hälsa och kropp är ett levande experiment och bevis på hur min mina val påverkar mitt liv kort- och långsiktigt.

Annons

Det är enkelt att predika för andra hur man bör leva men få lever så själva. För mig handlar det om föränklingar och medvetenhet. Att förenkla grundläggande rutiner i vardagen som också funkar med mer komplexa åtagande så som familj, arbete och andra slags tillfredställelser. Nedan kan du se några matinslag från veckan som gått.

Lunch från ICAs salladsdisk

Standard frukost hemma hos mig

Hämtmat för när orken tryter

Varje fredag avslutas med en storslagen middag

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar