Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Se vilka 3 tillskott jag tar dagligen

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-09-03 22:36  |  Lästid: 2 minuter

Men’s Health Boost
En bred hälsoboost som täcker kroppens vitamin- och mineralbehov. Full av nyttigheter vilka supportar kroppens förvar och optimerar hälsan.
Vitamin D3
Det råder ingen tvekan att dem allra flesta som bor i Sverige har stor brist på vitamin D. Brist på vitamin D kan leda till genförändringar i cellerna vilket i sin tur kan vara en anledning till att olika sjukdomar träder fram. Framförallt upplever jag bättre humör, jag känner mig friskare och jag har mer ork då jag underhåller kroppen med ett tillskott av vitamin D. Ett tips är att försöka leta efter vitamin D tillskott med mer än 2000 E (I.U).Järn
Trots att jag tänker på min kost så har jag sedan barnsben haft järnbrist. Mineralen har en viktig funktion i kroppen då den hjälper till med produktionen av röda blodkropparna vilka transporterar syre från lungorna vidare ut i kroppen. Framförallt upplever jag att jag blir mycket piggare när jag är konsekvent med mitt järnintag. Ibland när jag glömt att ta mina järntillskott i några dagar så känner jag mig ovanligt trött och seg-startad, något vilket inte är likt mig.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-09-03 23:18