Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Se vilka 3 tillskott jag tar dagligen

Men’s Health Boost
En bred hälsoboost som täcker kroppens vitamin- och mineralbehov. Full av nyttigheter vilka supportar kroppens förvar och optimerar hälsan.
Vitamin D3
Det råder ingen tvekan att dem allra flesta som bor i Sverige har stor brist på vitamin D.

Annons

Brist på vitamin D kan leda till genförändringar i cellerna vilket i sin tur kan vara en anledning till att olika sjukdomar träder fram. Framförallt upplever jag bättre humör, jag känner mig friskare och jag har mer ork då jag underhåller kroppen med ett tillskott av vitamin D. Ett tips är att försöka leta efter vitamin D tillskott med mer än 2000 E (I.U).Järn
Trots att jag tänker på min kost så har jag sedan barnsben haft järnbrist. Mineralen har en viktig funktion i kroppen då den hjälper till med produktionen av röda blodkropparna vilka transporterar syre från lungorna vidare ut i kroppen. Framförallt upplever jag att jag blir mycket piggare när jag är konsekvent med mitt järnintag. Ibland när jag glömt att ta mina järntillskott i några dagar så känner jag mig ovanligt trött och seg-startad, något vilket inte är likt mig.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar