Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Ska jag dricka mjölk?

GG7A8164

 

Jag slutade mer eller mindre helt med mejeriprodukter för några år sedan i samband med att jag avslutade mina studier och sedan dess har jag inte haft problem med finnar, laktosmage och min träning har gått mycket bättre.

Annons

Jag vill bara påpeka att det såklart händer att jag äter eller dricker någon produkt som innehåller laktos men det finns inte med i mitt dagliga näringsintag.

Jag har sedan liten fått lära mig hur hälsosamt det var med mjölk och att jag skulle dricka mycket utav det för att bli stor och stark. Det är tyvärr inte hela sanningen och precis som inom många andra branscher driver industrin på sina egna forskningsgrupper för att hålla sanningen dold från allmänheten. Sedan länge har det varit känt att laktos som finns i mejeriprodukter inte är bra för vår kropp och speciellt inom träningsbranschen har detta varit känt under långt tid. Nu har en svensk forskningsgrupp gjort en studie som stärker detta och presenterar resultaten för allmänheten. Det stora dilemmat i allt detta är givetvis att det finns stora pengar och många jobb står på spel och därmed kan inte man gå ut med allmän information om saken.

Jag rekommenderar att du läser denna artikel. 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar