Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Sommar och skratt med Top model vänner

kevin-metromodeP7780049kevin-metromodekevin-metromode

 

Efter jobbet i förmiddags drog jag och Ellinor iväg på LostandFound eventet ute på Härinne Slott. På väg dit mötte vi upp ett bekant ansikte för alla er som följde Top Model Sverige, nämligen *Macadamian nuts”.

Annons

Sanel bor i Härnösand och överraskade mig igår när han från ingenstans skriver på min instagram ”ses imorn”. Jag kände mig tvungen att ringa upp han direkt och höra om det var sant och mycket riktigt så skulle han med på eventet idag. Jag gillar verkligen Sanel, han är en kille med ett otroligt stort hjärta och jag ser så mycket talang i honom. Vi skrattar åt det mest löjliga ihop och trots den korta tiden vi tillbringa ihop i Syd Afrika så känner jag att det är honom jag kommit allra närmst.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar