Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Spännande inspelning imorgon

Kevin Triguero  |  Publicerad 2014-04-23 00:15  |  Lästid: < 1 minut

Strax är det sovdags och det har varit en händelserik kväll. Det känns fortfarande jätte tråkigt att behöva lämna tävlingen och helt ärligt så får jag flashbaks utav hur det kändes där och då. Till en början förstod jag inte hur mycket det verkligen betydde att vara där och vara med om den här upplevelsen men med tiden blev det allt mer riktigt. Och mycket riktigt, när sagan tog slut så återfanns en känsla av tomhet. Jag vet iaf att min resa än inte är slut trots och det är med glädje som jag ser fram emot det som komma skall.

Imorgon ska jag spela in webaterial för nyheter24. Nicole och jag har en utmaning som sträcker sig över tre veckor, dvs fram till den första maj och tro mig hon har satt ribban högt. Imorn ska vi iaf spela in ett träningspass och jag hoppas kunna dokumentera så mycket spm möjligt så att ni kan få lite inside innan det sänds.

Sov så gott / Kev

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar