Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Stanna upp en sekund

Boom och så var klockan alldeles för sent. Jag vet inte hur ni känner men jag tycker dagarna springer iväg. Min dag börjar oftast runt 06 och därefter är det full fart fram tills läggdags. Jag får i snitt mellan 5-6 timmars sömn vilket jag känner är aningen för lite.

Sömnen är bland det viktigaste att ta tillvara på om man vill leva hälsosamt. Samtidigt är det lätt att samla på sig massa ”måsten” och uppleva en viss tvång att få saker gjorda innan det blir läggdags. Det är lätt att dras med i jobbkarusellen utan att reflektera över hur man mår i nuet och hur det i längden påverkar en mentalt och kroppsligt.

Träning är min undanflykt från vardagsstressen och det är tack vare träningen som jag känner att jag orkar med allt annat. Var och en av oss har en plats som får oss att finna lugn i all stress. Jag har skapat min på gymmet.

Min fråga är; Var har du din?

Annons
Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar