Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Starta dagen på bästa sätt

frukost omellet

Annons

frukost

Börjar varje morgon här med en omelett med grönsaker, bacon och färskpressad ananasjuice som för övrigt smakar gudomligt. Innan frukosten dricker jag alltid ett stort glas vatten med Super Green och Super Red från Self Omninutrition.
gymet Bali 1liggande press baliflyes balilutande press balimage bali

Alla har vi våra rutiner och tycker olika om hur semestern ska spenderas. Jag tror att det för alla innebär ett miljöombyte och avkoppling från vardagen. Även för mig är det skönt att koppla av från alla måsten och bara fokusera på det jag tycker är roligt och viktigt för mig. En dag utan träning är ingen komplett dag och därför börjar jag varje dag på min semester med ett träningspass. Det kan ibland kännas knepigt då hotellgymen inte alls är så välutrustade men då får jag istället vara lite kreativ ute i naturen. Här på Bali har vi hittat ett hotell som ligger rätt så nära oss där vi kan träna, inget jättebra gym men det finns tillräckligt för att genomföra ett bra pass. Idag körde vi bröst och ni ser ovan vad vi tog oss igenom och hur; 5 övningar 4*12 repetitioner.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar