Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Fokus nu

Ligger i sängen helt slut efter en lång dag av planering, kunder och träning. Jag gillar när det är mycket och gärna många olika saker. Något som verkligen får mig att balla ur mentalt är att finna mig i ett inrutat mönster. Jag vill att livet ska gå i en skön flow och både komma med höger och vänsterslag men ibland ska man också hinna ducka och glida fint förbi och oansträngt ta mig framåt.

Annons

Ni hör ju hur jag låter. Jag har precis börjat träna MMA, främst för att jag finner det väldigt utvecklande men också för att jag har hittat glädjen i träningsformen. Jag använder det som ett komplement till min ordinarie träning  och jag tycker att det funkar väldigt bra. För er som inte gillar cardion på gymet så kan jag tipsa er om att nyttja sådana här typ av pass för att förbränna. Passen håller hög intensitet och det är väldigt varmt i lokalen. 🙂

image

 

 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar