Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Strävar framåt

Kevin Triguero  |  Publicerad 2015-09-15 23:33  |  Lästid: 2 minuter

IMG_7919

Jag tycker verkligen om att ha människor i min omgivning som utmanar mig och jag hat-älskar att utsätta mig för situationer som gör detsamma. Jag älskar när andra utmanar mig intellektuell och fysiskt för båda två är otroligt viktiga aspekter för mig. Om jag bara hade haft ja/nej sägare runt omkring mig hade jag förmodligen dött av tristes. Jag hade heller inte kommit någon vart vettigt i livet och inte heller skaffat mig en större förståelse för andra människors åsikter, utmaningar, drömmar och förutsättningar.

Idag hjälpte jag en kille som jag inte kände på gymet. Han stod med två hantlar, alldeles för tunga för honom, och körde utsida axlar. Problemet var inte att han körde för tung, för det gör sjukt många på gymet och jag säger inget, utan jag såg verkligen att han inte hade en aning om vad han gjorde. Allt var fel ända från hur han stod på fötterna, hans bålstatibiltet, hans hållning till själva utförandet. Jag drog mig först från att gå fram till honom men sen tänkte jag efter och kom att tänka på alla dem gånger då andra gett mig sina tips och idéer och hur det fått mig att bli bättre och utvecklas. Jag gick fram till honom och sa väldigt artigt om jag kunde få ge honom några tips och visade och förklarade för honom allt det vässentilga som han behövde veta för att få maximal effekt utifrån den övningen. Han tog verkligen till sig utav det jag sa och jag såg på honom att han tog det på rätt sätt. Jag ville inte vissa honom att jag var bättre utan jag ville hjälpa honom att utvecklas genom att utmana hans nuvarande tankesätt.

Att lyssna på andra behöver inte betyda att dem alltid har rätt eller att det de säger är rätt för just mig men det finns fortfarande ett enormt värde i att lyssna och analysera det den andre talar om.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar