Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Suit up with DifficulbyP

     foto: Michaela Andersson

Att kunna klä sig dressat men ändå casual är inte alltid enkelt. För mig är det viktigt att kunna dämpa extrema plagg och kunna bära dem till vardags och känna mig bekväm.

Annons

En helkostym i kammo kan väldigt lätt kännas over the top men med rätt uppbyggnad så blir det en riktigt snygg sommaroutfit.

Jag har därför tagit mig till skräddaren och sytt upp byxorna ett par centimeter. Helt plötsligt har jag skaffat mig ett par riktigt snygga sommarbyxor som jag kan använda med eller utan kavajen. Ett annat enkelt val för att dämpa det formella är att bära den med vita träningssneakers och ett vitt linne. Jag vill heller inte glömma accessoarerna för att ge helheten lite starkare karaktär.

Kostym: DifficutlbyP | Skor: Vagabond | Linne: H&M | Väska: Nic and Mel | Halsband: Falling Whistles 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar