Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Superantioxidaten Astaxin kan hjälpa dig förbättra ditt välmående

Kevin Triguero  |  Publicerad 2018-06-01 15:58  |  Lästid: 2 minuter


Arbete, familj, träning, fritidsintressen är vardagliga saker som vi delar och som kräver vårt engagemang och ansträngning. I perioder kräver det mer och ibland mindre. Oavsett hur fördelningen mellan dessa är så utgör det vi stoppar i oss en viktig del för hur vi mår och presterar i vår dagliga tillvaro. Det finns en grundläggande sak kroppen kräver från oss för att fungera väl och i vissa fall till och med för att prestera på topp, kosten. Den utgör basen för hälsa och prestation. Vare sig du är elitidrottare, vanlig motionär eller har andra åtaganden och intressen så borde du intressera dig för vad du stoppar i dig.

I dag vill jag dela med mig av tankar kring en produkt som jag fått möjligheten att testa och utvärdera under ett par månader. Produkten jag pratar om heter Astaxin och har funnits på marknaden i flertals år. Det har gjorts massa forskning kring dess hälsoeffekter och bevisats vara en superantioxidant. Den skyddar kroppens celler och stärker kroppens immunförsvar. Hur det visar sig rent fysiskt är genom mindre sjukdagar, man känner sig piggare och upplever mindre trötthets-dippar. I träningssammanhang kan man också uppleva att man orkar aningen mer vilket tyder på en kropp i bättre balans.

Liksom andra hälsokost-klassade produkter på marknaden behöver man ge dessa tid att verka i kroppen och förväntningarna måste ställas utifrån rätt grunder. Till skillnad från läkemedel som oftast är snabbverkande så tar det oftast något längre tid innan man märker kraften i naturliga läkemedel. Det har snart gått 12 veckor sedan jag började med Astaxin och jag har klarat mig från vårens diverse virus som flödat omkring. Jag lever allmänt väldigt hälsosamt men jag upplever ändå att min kropp svarar bättre vid fysisk ansträngning och det mäter jag framförallt genom mina löpresultat som blivit bättre dem senaste veckorna. Det är viktigt att det jag skriver inte tas ur sin kontext, helheten av bra träning och kost är grundläggande för välmående och prestation. Därmed är det också viktigt att tänka på vad man kan komplettera med för att förbättra kroppens förutsättningar att hålla sig frisk och stark.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 16:24