Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Supernöjd med min nya rakmaskin – Attraxion Extreme

Kevin Triguero  |  Publicerad 2017-09-05 13:58  |  Lästid: 2 minuter

Jag har under åren vågat mig på mer och mer skäggväxt. Jag började med mustasch som med tiden blev mutschah och skägg på hakan. Därefter började jag spara lite mer av skägget längst kinderna men höll längden mellan noll till 3-dagarsskägget. Nu i sommar hade jag samlat modet nog till att spara ut mer skägg jämt över ansiktet.

Med åren har jag också provat flertalet rakapparter och testat mig fram. Rakapparaterna jag testat har fungerat bra men jag har inte känt mig helnöjd. En viktig egenskap för mig med en rakapparat är hur väl den klipper hårstråna för att ge mig rakningen jag vill ha. Jag byter ofta mellan olika millimeterinställningar beroende på vilken del av ansiktet jag rakar. Det andra som är viktig för mig är hur den känns i handen. Jag tycker att känslan är en viktig del av rakupplevelsen.

I ett samarbete med OBH Nordica har jag fått möjligheten att testa deras senast rakapparat – Attraxion Extreme (länk) – i en ny groomingserie för män. Från första sekund jag höll den i handen så kändes det rätt. Det är en väldesignad rakapparat med otrolig finnes. Den har en digital display som visar laddning, kvarstående användningstid, hastighet och olja. Det medföljer dessutom en praktiskt förvaringsväska för att de sex olika kammarna (0,5 mm – 2,5 mm) och rengöringsborste. Framförallt tycker jag att den klipper hårstråna med grym precision och följer ansiktsformen utan några svårigheter. Jag upplever verkligen att jag får rakningen jag önskar.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar