Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Svårt att hitta rätt kostym? – Jag hjälper dig!

DBP-blå3-webb

Annons

DBP-blå2 webbDBP-Blå1-1 webbDBP-Blå-webb
foto: Michaela Andersson

Om du söker efter den perfekta sommarkostymen som får dig att glänsa och utstråla manlig elegans då har jag hittat kostymen för dig. Det finns många kostymer som är fruktansvärt snygga men jag har ännu inte sett någon sommarkostym som är snyggare än denna linnekostym från DifficultbyP. Allt från hur färgen lyser upp i solskenet, känslan utav tyget och hur den faller på kroppen är helt fantastiskt. Jag är som du kanske märker fullständigt kär i det här plagget och jag menar det från botten av mitt hjärta. Jag föreställer mig själv sitta en tidig eftermiddag under solskenet i min blåa linnekostym och njuta utav ett glas vitt. 

Kostym: DifficultbyP | Skjorta: Tiger of Sweden | Skor: Axel Arigato 

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar