Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Ta hand om din kropp

 P7770203

Min födelsedagsmåltid är inte traditionsenlig. Det är säkert många som tycker att jag borde unna mig något på min födelsedag men jag ser inte det på det viset. Jag tycker om att äta som jag gör för jag känner mig ren i kropp och själ på det här sättet.

Annons

Jag brukar tänka hur mycket kraft och energi vi vanligtvis lägger på saker runt omkring men glömmer oftast att ta hand om oss själva. Jag har bara en kropp och den ska jag leva med resten utav mitt liv och därför blir det också himla viktigt att jag tar ansvar den.

Min kompis Frankie hälsar också! Vi har varit ute och gått 7-8 km morgon och kväll de senaste dagarna och han har börjat äta och vila betydligt mer än vad han brukar. Jag tror Frankie börjar förstå vad det innebär med träning.

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar