Annons

Kevin Triguero
Kevin Triguero skriver om träning, hälsa och livsstil för Café.

Annons
 

Tävling – vinn ett ptpass med mig!

BjörnBorgMetro1

< >Delta i tävlingen genom två enkla steg. 

1. Ladda ned Björn Borgs nya träningsapp Sprinter på App Store

2. Skriv en kommentar och motivera varför just du ska träna med mig.

Det är mycket nu !! Jag hoppas verkligen du är med och tävlar.

Annons

Det spelar ingen roll vad du har för träningsbakgrund utan ta chansen nu och kör ett träningspass med mig. För att ladda upp inför detta eller för att du helt enkelt behöver ny träningsmusik har jag delat min spellista som jag lyssnar på när jag tränar. Klicka på länken nedan för att få tillgång till spellistan direkt i mobilen eller datorn.

Lyssna på min träningslista – Klicka HÄR

Dela
Tweeta
 

Annons

 


Annons

Laddar