Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

Kevin Triguero

The only thing that can take you to your goals is your mind

Kevin Triguero  |  Publicerad 2015-05-15 09:09  |  Lästid: 1 minut

 

Mage1-1foto: Michaela Andersson

Jag hatar att vara klyschig eller som min flickvän säger ”stjärtig”, för det är verkligen inte jag, men det finns ett klipp på nätet som jag skulle vilja att du lyssnar på och kanske också ser på om du gillar bodybuilding. Det finns många motivationstal där ute och många är inspirierande med det finns en som sticker ut från mängden och en som följt mig under många år. Det är inte så att jag lyssnar på denna varje dag eller ens någon gång i månaden men ibland påminns jag om att den finns, möjligen under dem stunder då jag måste påminna mig själv om varför jag lever mitt liv som jag gör. Den hjälper mig att hålla fokus och förhoppnings kommer den också hjälpa dig framöver.

”Success is achieved and maintained by those who try and keep trying”

Dela på Facebook
Tweeta